TDA anti-aging (TransDermale Applicatie)

TDA behandeling is een computergestuurde methode voor huidverjonging met pure zuurstof en werkzame stoffen die de diepe huidlagen bereiken zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s.  Bij de behandeling word zelf de huid niet aan geraakt. De gehele behandeling duurt ongeveer een uur met daarbij het TDA zuurstofprogramma van 10 minuten. Al na enkele behandelingen, afgestemd op diverse huidtypes, zijn de verschillen zichtbaar.

Door de normale veroudering neemt de kracht van de cellen af. Door de moedercellen met TDA te verjongen, worden nieuwe cellen in de huid aangemaakt. Na de reiniging van de huid en een korte voorbereiding waarbij de huidcellen zich openen, start de TDA zuurstofbehandeling. Met een “TDA pen” worden zonder de huid aan te raken het gezicht en decolleté behandeld.

De behandeling voelt aan als een koele en nevelige streling op de huid. De zachte streling met pure zuurstof, afkomstig uit het TDA apparatuur, bereiken de toegevoegde werkzame stoffen uit de ampullen in de “TDA pen” zonder de huid aan te raken. De cellen worden krachtiger en delen in nieuwe cellen waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Diepe rimpels vervagen en nieuwe lijntjes krijgen geen kans. De huid ziet er vitaler en stralender uit.

De TDA zuurstofbehandeling bestaat uit een kuurverband van minimaal 4 behandelingen. Een TDA zuurstofbehandeling is voor zowel vrouwen als mannen. Het is een mooie combinatie behandeling met Be Lifted Plasma waardoor je langdurig extra effect te zien krijgt. De TDA methode word al langere tijd toegepast in de geneeskunde onder meer bij reumatische pijnen en bij diabetische wondverzorging. In samenwerking met het Zwitserse Laboratorium Arivine AG zorgen zij voor de TDA zuurstof ampullen met werkzame stoffen.

Er zijn 3 soorten ampullen met werkzame stoffen:

  1. TDA N10 – € 66,00
    Voor de normale/droge huid.
  2. TDA Canaboost – € 75,00
    Voor de rijpere huid, hennepolie repareert de cellen diep in de huid.
  3. TDA Proderm – € 75,00
    Voor de acné huid.