TDA anti-aging (TransDermale Applicatie)

TDA behandeling is een computergestuurde methode voor huidverjonging met pure zuurstof en werkzame stoffen die de diepe huidlagen bereiken zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s. De huid word zelfs niet aan geraakt en een behandeling neemt, na een korte reiniging, slecht 9 minuten in beslag.

Door de degeneratie, de normale veroudering, neemt de kracht van de cellen af. Door de moedercellen met TDA te verjongen, worden nieuwe cellen naar deling jonger en krachtiger. Na de reiniging van de huid en een korte voorbereiding waarbij de huidcellen zich openen, start de behandeling met de TDA apparatuur. Met een “pen” worden zonder de huid aan te raken het gezicht en decolleté behandeld.

De behandeling voelt aan als een weldadig zachte massage een koele streling van de huid met een ontspannend effect maar via diezelfde zachte streling met pure zuurstof, afkomstig uit het TDA apparatuur, bereiken de toegevoegde werkzame stoffen uit de ampullen in de pen zonder doorboring van de huid. De cellen worden krachtiger en delen zich daardoor in krachtige verjongde nieuwe cellen waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. De TDA word daarom ook veel gebruikt voor de kleinste oneffenheden. Diepe rimpels vervagen en nieuwe lijntjes krijgen geen kans. De huid ziet er vitaler en stralender uit.

Het ultieme effect word niet bereikt met een enkele behandeling. Aangeraden wordt om te starten met een kuur die afgestemd is op de huidleeftijd van de cliënt. Een behandeling varieert in prijs van € 45,00 t/m € 65,00. De korte TDA behandeling is ook ideaal voor mannen en vrouwen die hooguit een halfuurtje naar de schoonheidsspecialiste willen. Het is een laatste stap voor de facelift, maar dan weldadig, pijnloos, ontspannend en met behoud van de natuurlijke schoonheid. De TDA methode word al langere tijd toegepast in de geneeskunde onder meer bij reumatische pijnen en bij diabetische wondverzorging. In samenwerking met het Zwitserse bedrijf Arivine AG zorgen zij voor de ampullen met de werkzame stoffen.

Er zijn 4 soorten ampullen met werkzame stoffen:

TDA N5 = € 45,00

  • Voor de normale/droge huid.

TDA Canaboost = € 65,00

  • Voor de rijpere huid, hennepolie repareert de cellen diep in de huid.