Sensilence

De Sensilence serie is een serie specifiek voor de gevoelige huid. Dit huidtype kan onder invloed van externe invloeden snel reageren met rode vlekken of huidirritaties. Deze huid moet beschermd worden tegen invloeden als zon, warmte, kou, droge lucht, luchtverontreiniging en tal van andere factoren waar een gevoelige huid op kan reageren. Deze huid kan ook trekkerig aanvoelen.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Sensilence dag en nacht crème en een Sensilence Faromatiqe concentraat. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Sensilence reiningsmilk en lotion.

Sensilence dag en nacht crème:

Deze verzorgende en beschermende crème houdt de huid in perfecte conditie. Maakt de huid gaaf en soepel en zorgt voor een optimale vochtbalans. De crème  aanbrengen en lichtjes in masseren.

Sensilence faromatique concentraat:

Voedend en hydraterend concentraat met avocado olie die de gevoelige huid verzorgt. Het concentraat is verrijkt met vitamines E en F en essentiële oliën van echte lavendel en Italiaanse cipres. Het concentraat ‘s avonds aanbrengen na de reiniging, voor de crème.

Sensilence milk – €22,50

Deze reinigt de huid zorgvuldig, zonder de huid aan te tasten en neemt resten van de maquillage en vervuiling weg. Centilla Asiatica werkt verzachtend en ontstekingswerend.

Sensilence lotion €22,50

Deze lotion verfrist, ontspant en verzacht. Tevens heeft zij een kalmerende werking en regelt de vetafscheiding. Neemt de laatste resten van de reinigingsmilk weg en verstoort de natuurlijke pH niet.