Hydrasence

De Hydrasence-serie is specifiek geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Dit huidtype heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en vertoont snel een trekkerig gevoel. Daardoor ontbreekt de elasticiteit in de huid en reageert zij direct op vrije radicalen waaraan wij dagelijks bloot staan. De dunne hoornlaag is niet in staat water vast te houden, waardoor ze steeds dehydrateert. De huid ziet er mat, soms zelfs schilferig uit en bij het aanbrengen van make-up worden droogterimpeltjes vaak extra zichtbaar.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Hydrasence dag en nacht crème en een Hydrasence Faromatiqe concentraat. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Hydrasence reiningsmilk en lotion.

Hydrasence dag en nacht crème:
€22,50

Een verzachtende en revitaliserende crème voor de droge tot zeer droge huid. Lotus staat bekend om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen. Aanbrengen en lichtjes in masseren. Na gebruik voelt de huid zacht en soepel aan.

Faromatique concentraat Hydrasence:

Voedend en hydraterend concentraat met macadamia olie die de droge huid verzorgt. Het concentraat is verrijkt met vitamines  A, E en F en essentiële oliën van gember en citroen. Het concentraat ‘s avonds aanbrengen na de reiniging, voor de crème.

Hydrasence milk:

De reinigingsmilk neemt resten van make-up en vervuiling op de huid zorgvuldig weg. Bevat Aloë Vera en zoete amandelolie die bekend staan voor hun hydraterende eigenschappen. De huid voelt comfortabel, soepel en zacht aan. ‘s Morgens en ‘s avonds met de vingertoppen aanbrengen in lichte, cirkelvormige bewegingen.

Hydrasence lotion:

Deze lotion verfrist, ontspant en bevordert de hydratatie van de huid. Regelt de vetafscheiding. Neemt de laatste resten van reinigingsmilk weg. Respecteert de pH-waarde van de huid. Na de reiniging met Hydrasence reinigingsmilk de lotion aanbrengen met een wattenpad op gezicht, hals en decolleté.