Hydrasence behandeling

De Hydrasence-serie is specifiek geschikt voor de gehydrateerde, droge tot zeer droge huid. Dit huidtype heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en vertoont snel een trekkerig gevoel. Daardoor ontbreekt de elasticiteit in de huid en reageert zij direct op vrije radicalen waaraan wij dagelijks bloot staan. De dunne hoornlaag is niet in staat water vast te houden, waardoor ze steeds vochtarm
is. De huid ziet er mat, soms zelfs schilferig uit en bij het aanbrengen van make-up worden droogterimpeltjes vaak extra zichtbaar. Door verbetering van de celstructuur wordt overmatig vochtverlies voorkomen. De verzachtende en beschermende producten waarmee in deze behandeling wordt gewerkt houdt de huid in optimale conditie.

Voor salonbehandelingen heeft de Hydrasence lijn een hydraterende Faromatique behandeling en een 24-uurs crème. Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Hydrasence 24-uurs crème en een Hydrasence Faromatique concentraat. Voor de reiniging van de huid zijn er de Hydrasence reinigingsmilk en lotion.