Intégral

De producten uit de Intégral-serie bevatten producten voor de reiniging van de huid, zowel voor salonbehandelingen als ook producten voor thuisgebruik. Geschikt voor alle huidtypen met uitzondering van een huid met teleangiëctastieën, rosacea en een actieve acne huid.

De producten uit de Intégral-serie zijn geschikt om naast iedere productlijn gebruikt te worden en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Intégral lysing:

Deze lysing geeft een dieptereiniging aan de huid. Royaal aanbrengen op de huid en 10 minuten laten inwerken. Vervolgens met lichte, roterende bewegingen over de huid masseren. Afnemen met vochtige wattenpads of een lauwwarme kompres.

Intégral scrub:

Verwijdert snel dode huidcellen en maakt de huid weer gaaf en zacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Aanbrengen op een vochtige huid en met ronddraaiende bewegingen gedurende 5 à 8 minuten inmasseren. Eventueel een peelingborsteltje of massagehandschoen gebruiken om de werking te intensiveren. Afspoelen met lauw/warm water.

Intégral reinigings wasgel:

De wasgel zorgt voor een optimale zachte reiniging en heeft een diepreinigende werking. Werkt talg reducerend en verwijdert onzuiverheden. Maakt de huid glad en soepel. De wasgel royaal aanbrengen en inmasseren. Afspoelen met water. Daarna dag en nacht crème aanbrengen naar gelang het huidtype.