Courtin acné producten

Courtin milk – €22,50

Reinigt en zuivert de poriën, verwijdert alle onzuiverheden en make-up. Heeft een zeer intensieve werking en herstelt tevens het evenwicht van de talgproductie. ‘s Morgens en ‘s avonds aanbrengen en met zachte roterende bewegingen over het gezicht masseren. Afnemen met wattenpads of tissues.

Courtin lotion – €22,50

Verwijdert de laatste restjes van de reinigingsmilk en onzuiverheden. Desinfecteert en kalmeert en herstelt de pH-waarde van de huid. En tevens gebruiken we om de laatste restjes naar de peeling of masker weg te nemen. Aanbrengen op een wattenpad en vervolgens hiermee het gezicht zachtjes reigingen.

Courtin scrub/peeling – €23,50

Deze scrub/peeling verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid weer glad en zacht. De scrub/peeling dun aanbrengen op een goed gereinigde huid en 10 minuten laten inwerken en daarna afspoelen met  lauw water en de rest met courtin lotion afnemen. Eventueel onder de douche gemakkelijk te gebruiken.

Courtin face wash – €35,00

Een was gel met diepreinigende, desinfecterende en infectiewerende werking verwijdert onzuiverheden en reguleert de talgafscheiding. De was gel royaal aanbrengen en verdelen met een beetje water en goed na spoelen met water.

Courtin dag en nacht crème – €27,50

Deze 24-uurs crème reguleert de vochtbalans en talgproductie heeft een voedende, verzachtende, hydraterende, verzachtende en infectiewerende werking. ‘s Morgens en ‘s avonds na de reiniging op het gezicht aan brengen en zachtjes in de huid masseren met de vingertoppen.

Courtin masker – €24,50

Het masker heeft sterk geconcentreerde werkstoffen en kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Na de reiniging de huid droog maken. Het masker dekkend aanbrengen en 10-20 minuten laten inwerken en afnemen met lauw water en de rest met de courtin lotion.

Courtin Tea Tree-olie:

Een huidverzorgingsolie op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze olie is veelzijdig in gebruik en geschikt voor veel huidtypes.

Courtin Spot Serum – €32,50

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Stip onzuiverheden individueel aan zonder hierbij met de pen de huid aan te raken. Zachtjes inkloppen. Verzorgt en verzacht de huid.

Gebruik het Courtin Spot serum om het herstel van de huid te ondersteunen en littekens te voorkomen. Met name geschikt na het verwijderen van onzuiverheden.