Caviar Derma Concept

Caviar is een innovatieve anti-ageing crème waarin de modernste high-tech ingrediënten verwerkt zijn. Caviar extracten veranderen de huid. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend. Het resultaat is een stralende teint en een huid met veel frisheid en dynamiek.

Voor thuisgebruik is er de Caviar Derma Concept dag en nacht crème, Caviar Derma Concept oogcrème en Caviar Derma Concept lifting serum. Uit de Intégral lijn zijn er verschillende reinigingsproducten verkrijgbaar afgestemd voor dit huidtype.

Caviar Derma Concept dag en nacht crème – €57,00

Deze crème stimuleert het metabolisme van de huidcellen en geven de verslapte huidstructuur een elastische stimulans. De vochtbalans wordt hersteld en rimpels vervagen met als resultaat een gladde en zijdezachte huid. De vitale, frisse en stralende conditie van de huid houdt langdurig aan. ’s Ochtends en ’s avonds na de reiniging aanbrengen en lichtjes in masseren.

Caviar Derma Concept oogcrème – €41,00

De Caviar Derma Concept oogcrème stimuleert de bloedcirculatie en heeft een liftend effect op de huid rondom de ogen. De huid wordt egaler en rimpeltjes zullen vervagen. Breng de oogcrème dagelijks aan rondom de ogen en klop deze zachtjes in met uw vingertoppen. Voor het beste resultaat sluit u af met de Caviar Derma Concept dag en nacht crème.

Caviar Derma Concept lifting serum:

Het Caviar Derma Concept lifting serum stimuleert het celmetabolisme en heeft een sterk liftende werking. De (verslapte) huid wordt verstevigd. Fijne rimpeltjes vervagen, de huid ziet er stralend uit en voelt zijdezacht aan. Na de reiniging ’s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op de huid, daarna afsluiten met Caviar Derma Concept dag en nacht crème.