Brilliant

Voor de rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt is er de Brilliant serie, verrijkt met vitamine E. Dit huidtype is vaak zeer gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou, maar ook voor zeep en alcohol. De huid vertoont vaak verwijdingen van de oppervlakkige haarvaatjes de zgn. teleangiëctastieën. Deze verwijde haarvaten schemeren als fijne rode draadjes door de huid heen en dienen zeer goed beschermd te worden. Doordat dit huidtype vaak een gering vermogen heeft tot vochtbinding is de hoornlaag snel vochtarm. Dankzij de voedende en beschermende werking zal de huid weer stevig, soepel en elastisch worden.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Brilliant dag en nacht crème en een Brilliant faromatiqe concentraat. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Brilliant reiningsmilk en lotion.

Brilliant dag en nacht crème – €37,00

Deze dag en nacht crème is rijk aan werkstoffen. Ondersteunt het herstellend vermogen, verlevendigt en spant de huid. Deze crème houdt de huid jong en strak. ’s Ochtends en ’s avonds na de reiniging aanbrengen.

Brilliant faromatique concentraat – € 36,00

Een rimpelwerend concentraat met verzachtende en regenerende werking. Op basis van Jojoba-olie, Calendula en Wortelolie. Het concentraat ‘s avonds aanbrengen na de reiniging, voor de crème.

Brilliant milk – €22,50

Brilliant reinigingsmilk reinigt de poriën diep zonder de huid aan te tasten. Gelijkmatig aanbrengen over gezicht en decolleté. Met wattenpads resterende reinigingsmilk verwijderen. Allantoine hydrateert en verzacht de huid en versnelt de celaanmaak.

Brilliant lotion – €22,50

Brilliant revitaliserende lotion verfrist en ontspant de huid. De lotion verbetert de microcirculatie wat bijdraagt aan een stralende teint. ‘s Morgens en ’s avonds na de reinigingsmilk aanbrengen. Respecteert de pH-waarde van de huid.