Schoonheidssalon Agnes

Te vinden in de Stedendriehoek
Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

Mannenbehandeling (Pour Faroche Homme)


De salonbehandeling met het Faroche Homme Hydraforce lift off masker is ontwikkeld om de huid te voeden, intensief te hydrateren en soepel te houden. Het masker bevat Vitamine E en provitamine A die ervoor zorgen dat de huid beschermd wordt tegen vrije radicalen. Vitamine E herstelt de vochtbalans in de huid en heeft een anti-ageing effect, vitamine A beschermt de huid van schadelijke UV straling en zorgt ervoor dat cellen sneller herstellen. Dit masker geeft de huid een ware oppepper! Door de toevoeging van ampullen worden er nog meer actieve werkstoffen aan de huid gegeven, waardoor de versteviging van de huid wordt gestimuleerd. Na de behandeling is het effect dan ook direct zichtbaar: fijne lijntjes en de huid ziet er frisser en jonger uit.

De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter en, wat ook veel invloed heeft op de huid, mannen scheren zich regelmatig en stellen hun huid hiermee bloot aan beschadigingen. Hierdoor heeft de mannenhuid behoefte aan huidverzorgingsproducten met een anti-irriterende en kalmerende werking. De producten van Faroche Homme zijn afgestemd op de behoeftes van mannenhuid en zijn eenvoudig aan te brengen zonder een glimmend of plakkerig laagje op de huid na te laten.

Alle producten zijn hypoallergeen en pH neutraal, dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

De Faroche Homme producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de schoonheidssalon. Naast productenvoor de dagelijkse verzorging biedt Faroche Homme ook een speciale salonbehandelingen aan, afgestemd op de mannenhuid. Tijdens deze antiageing salonbehandeling wordt de vochtbalans in de huid op peil gebracht door een zeer intensief hydraterend masker. De huid wordt hierdoor optimaal gevoed en beschermd. Dit is dan ook direct zichtbaar: na de behamdeling zijn fijne lijntjes vervaagt en ziet de huid er frisser en jonger uit. Wanneer de behandeling ondersteunt wordt met de juiste producten voor dagelijks gebruik zal dit resultaat langer aanhouden.

Nu ook een nieuwe Pour homme behandeling speciaal gericht op de mannenhuid die extra verwend wil worden.