Schoonheidssalon Agnes

Te vinden in de Stedendriehoek
Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

Mannenbehandeling (Pour Faroche Homme)


24 uurs crème:

Geef de huid een hydratatie boost met de Faroche Homme Hydraforce 24h Moisturizer! Deze 24h Moisturizer is een superlichte, niet-vette crème op gelbasis met vitamine E. Vitamine E heeft een anti-ageing effect en beschermt tegen vrije radicalen. Door de lichte textuur van de gel-crème wordt deze direct door de huid opgenomen. ’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen (na het scheren) op een goed gereinigde huid.

Aftershave gel:

Deze kalmerende, hydraterende aftershave gel onderdrukt het branderige gevoel na het scheren en voorkomt infectie van eventuele wondjes. Verrijkt met collageen om de huid extra te voeden. De lichte gel trekt snel in en verzorgd de pasgeschoren huid.

Cleansing mousse:

Faroche Homme Cleansing mousse zorgt voor een diepe reiniging en gaat de vorming van onzuiverheden zoals bijvoorbeeld mee-eters tegen. Door de handige pomp is de reinigingsmousse zuinig en makkelijk in gebruik. Aanbrengen op het gezicht en afspoelen met water.

Prepatory scrub:

Faroche Homme Prepatory scrub bereid de huid voor op een ultraglad scheerresultaat. De scrub verwijdert dode huidcellen waardoor de huid er weer fris uitziet en de kans op ingegroeide baardharen minder wordt. Scrub aanbrengen op de vochtige, gereinigde huid en met roterende bewegingen gedurende enkele minuten masseren. Afspoelen met lauwwarm water.