TDA behandeling + fruitzuurpeeling + microdermabrasie

Combinatie behandeling voor nog beter resultaat:

TDA zuurstofbehandeling:

TDA behandeling is een computergestuurde methode voor huidverjonging met pure zuurstof en werkzame stoffen die de diepe huidlagen bereiken zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s. Door middel van fruitzuren haal je de dode huidcellen dieper weg waardoor er enkele dagen na die tijd schilfers kunnen ontstaan. De doorbloeding word extra gestimuleerd en dit zorgt voor een beter resultaat.

Fruitzuurpeeling:

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering:
Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een kuur te ondergaan. Het assortiment peelings is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Welke peeling behandeling is het beste voor mijn huid?:
Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Peeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen. Glycolzuur, salicylzuur, melkzuur, amandelzuur. Ze hebben samen de kracht om in verschillende huidlagen door te werken en zo krijg je een optimaal resultaat. Ze zijn gekoppeld aan hydraterende en kalmerende stoffen.

fruit

Microdermabrasie:

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van mircodermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na 1 behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend. TDA behandeling is een computergestuurde methode voor huidverjonging met pure zuurstof en werkzame stoffen die de diepe huidlagen bereiken zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s.

Nu voor € 92,-

microdermabrasie