Schoonheidssalon Agnes

Te vinden in de Stedendriehoek
Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

TDA behandeling + fruitzuurbehandeling


DermaPeelings (fruitzuur):

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering:
Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaPeel kuur te ondergaan. Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Welke Dermapeeling behandeling is het beste voor mijn huid?:
Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze DermaQuest huidspecialisten.

Combinatie behandeling voor nog beter resultaat:

TDA behandeling is een computergestuurde methode voor huidverjonging met pure zuurstof en werkzame stoffen die de diepe huidlagen bereiken zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s. Door middel van fruitzuren haal je de dode huidcellen dieper weg waardoor er enkele dagen na die tijd schilfers kunnen ontstaan. De doorbloeding word extra gestimuleerd en dit zorgt voor een beter resultaat.