Schoonheidssalon Agnes

Te vinden in de Stedendriehoek
Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

TDA behandeling + PB-serum


TDA zuurstofbehandeling:

TDA behandeling is een computergestuurde methode voor huidverjonging met pure zuurstof en werkzame stoffen die de diepe huidlagen bereiken zonder naalden en scalpels, pijn en risico’s. Door middel van fruitzuren haal je de dode huidcellen dieper weg waardoor er enkele dagen na die tijd schilfers kunnen ontstaan. De doorbloeding word extra gestimuleerd en dit zorgt voor een beter resultaat. 

PB-Serum:

Bijna alle cosmeticamerken richten zich met de verschillende productlijnen die er worden geboden, op de conditie van de huid en op anti-aging. Daarbij is het niet vanzelfsprekend dat de producten ook werkelijk de problematieken die deze huidconditie veroorzaken aanpakken. PBSerum Cosmeceuticals werkt werkelijk in de diepere lagen van de huid op het detail niveau van enzymen, waarbij primair het doel is om deze te herstellen waar dat mogelijk is of af te breken wanneer deze te veel beschadigd zijn.

 

Wat maakt PBSerum Cosmeceuticals op basis van gevriesdroogde enzymen zo revolutionair?

Wat lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden, is PBSerum Cosmeceuticals toch gelukt. Het gebruik van enzymen in behandel- en thuis producten op een farmaceutisch niveau van kwaliteit, is door de vriesdroogtechniek mogelijk gemaakt. In combinatie met de enzymatisch SmartPeeling werken de producten snel en effectief in de diepere lagen van de huid.

 

Welke gelaatsproblematieken behandel je met PBSerum Cosmeceuticals?: 

  • Een huid met oneffenheden
  • Een gecombineerde/vette/acne huid
  • Een vale huid
  • Rimpels in het gelaat
  • Verslapping van de huid